کالیبره کردن مانیتور طراحی با دستگاه چاپ افست

کالیبره

کالیبره کردن مانیتور طراحی با دستگاه چاپ افست

 

  1. برای یکسان سازی فایل طراحی شما با فایل افست راه های زیادی جود دارد ، که خیلی از این روش ها سلیقه ای و طبق تجربه است که سالینان سال از آن دارند بهره می گیرند و شاید مطالب استانداردی وجود نداشته باشد  . که ما سعی می کنیم طبق تجربیات خودمان مطالبی را برای شما عنوان کنیم و شما از آن استفاده کنید . مشکل از آنجا شروع شد که شما زمانی که یک کاری را داخل مونیتور خودتون طراحی می کنید و برای چاپ ارسال می کنید زمانی که کار چاپ را دریافت می کنید می بینید که یک مغایرت رنگی بین طرح شما و فایل چاپ شده وجود دارد این به این دلیل هست که مانیتور های موجود در بازار خیلی هاشون کالیبره نیستند و رنگ ها را بصورت استاندارد خود شرکت سازنده خودشون دارند نشان می دهند . شما حتی اگر  mod های نمایش مانیتور خودتان رو هم تغییر بدهید و یا اگر تنظیمات نرم افزار فتوشاپ خودتان رو تغییر بدهید رنگ های متفاوتی را می توانید ببینید حتی اگر یک فایل طراحی را داخل موبایلتان  ببینید یا داخل تلویزیون یا حتی اگر از این مانیتور به مانیتور دیگر ببینید رنگ های دیگری رو می بینید و هیچ موقع نباید توقع داشته باشید که رنگی که در مانیتور میبینید ما دقیقا آن را از طریق چاپ به شما انتقال بدهیم .
  2.  مانیتور شما باید یک مانیتور حرفه ای باشد که خود شرکت سازنده اون مدعی باشد که رنگ های واقعی داخل آن قابل دیدن هست که این مورد رو میتوانید از طریق کاتالوگ مانیتورتان بررسی کنید مثلا برای برند ال جی مانیتورهای سری اس ال ، این ها مانیتور های هستند که خود شرکت سازنده مدعی است که می تواند رنگ های واقعی را تقریبا نشان دهد .
  3.  اگر با یک چاپخانه به طور ثابت دارید کار می کنید و مطمئن نیستید که آن چاپخانه مرکب هایشان ، داروی آب ، زینک ، ناظر چاپشان رو تغییر نمی دهند و آن چاپخانه دارد طبق یک استاندارد داخلی خودشان کارها را انجام می دهد شما می توانید وقتی یک کاری رو برای چاپ برای آن چاپخانه فرستادید زمانی که آن فایل رو دریافت کردیدآن کار رو دقیقا با مانیتور خودتان کالیبره کنید یعنی آن کار رو بزارید جلوی خودتان به مانیتور نگاه کنید متناسب با آن کار رنگ های مانیتورتان را تغییر بدهید تا شبیه آن رنگی که چاپ شده است را شما بتوانید ببینید ، نکته ای  که وجود دارد این است که آن کار چاپ شده نباید روکش سلفون خورده  باشد و ترجیحا روی گلاسه براق بین گراماژ ۱۷۰ تا ۲۰۰ چاپ شده باشد که رنگ ها زنده تر باشد روی تحریر یا مقوای ایندربرد یا پشت طوسی چاپ نشده باشد .
  4.  از رنگ های ریسک پذیر استفاده نکنید ، در قسمت مقالات ما بهترین  کد رنگ های سورمه ای ، زرشکی ، طوسی ، مشکی و رنگ های پنتون و متالیک را آموزش داده ایم ، سعی کنید که اگر از این رنگ ها می خواهید استفاده کنید طبق دستور العمل های ما کار کنید بعنوان مثال اگر رنگ سورمه ای  دارید داخل رنگ سورمه ای شما باید کانال زردتان صفر باشد چون بودن کانال زرد داخل رنگ سورمه ای آن را کثیف می کند حتی به رنگ های سبز متمایل می کند که این خودش باعث خراب شدن کار شما می شود و اگر مشتری شما الزام دارد که یک رنگ  خاص و یک رنگ سازمانی خودشان را چاپ کند شما باید به ناظر چاپ اطلاع بدهید شاید آن رنگ باید حتما به صورت پنتون یا بصورت ۵ رنگ یا ۶ رنگ چاپ شود و نباید بصورت ترکیب چاپ شود که باید حتما اطلاع داده شود .
  5.  مشتریتان را مجاب کنید که محصول چاپ شده در هر صورت شامل درصدی اختلاف با فایل طراحی شده می تواند باشد دارد .
  6. طبق شیت رنگ ایرانا و فایل اصلی ایرانا کالیبره نمایید